Over THOP

THOP is uw one-stop-shop partner in de zoektocht naar talent in procurement- en facility management én het ontwikkelen van uw aankoop- of facilitaire afdeling binnen een performant operationeel model. We brengen bedrijven en kandidaten met elkaar in contact. Met onze 30 jaar ervaring in de sector vinden wij dé verbeteroplossingen die u zoekt. Als een echte partner in business houden we ervan om met u mee te denken. We voelen ons graag betrokken bij de projecten die we voor u beheren of uitvoeren en streven dan ook naar langetermijnrelaties. Kennis delen is ons ding: wie met ons in zee gaat, mag rekenen op talloze cases, voorbeelden, templates en tools. Ons team is klein maar ontzettend toegewijd die zich zeer sterk verbonden voelen met elkaar. Proactief en gemotiveerd als ze zijn, groeiden ze ondertussen uit tot echte experts met ieder voor zich specifieke vak-, markt- en productkennis.

Ronald Jordens

Managing Partner

De leiding van The House of Procurement is in handen van Ronald Jordens, die 30 jaar ervaring kan voorleggen met nationale en internationale aankoop-, supply chain- en facility management- en consultingfuncties. Ronald is zich mettertijd, op vraag van zijn klanten, ook gaan focussen op de HR-aspecten van deze functies en is bedreven met het bedenken van HR-oplossingen voor tal van grote en middelgrote bedrijven. Overheen de laatste jaren was hij binnen de HR-sector als pionier vanuit Supply Chain Capacity en Pro-Cured vooral op dit terrein actief. Met THOP bedient hij nu met zijn team in een versnelde tred en een verhoogde standaard verder de markt. Gaandeweg is Ronald in de markt blijven vaststellen dat tal van organisaties nood blijven hebben aan begeleiding voor het duurzaam ontwerpen van resultaatgerichte inkoop- en supply chain verbeterprogramma’s die bijdragen aan de ontwikkeling van hun maturiteit en hun financiële resultaten. Daarom koos Ronald om 2019 in te zetten met een gecombineerde dienstverlening waar deze niche HR-oplossingen én het gericht ondersteunen bij aankoop- of supply vraagstukken centraal onder één dak staan.

Sigrid Bonroy

Senior Business Partner

De backoffice van THOP is in de goede handen van Sigrid Bonroy. Zij heeft THOP speciaal ingericht voor de verwerking van administratieve processen en de systemen, waarmee ze instaat voor de verhoging van Talent Search productiviteit: het stroomlijnen van de dagelijkse taken tbv snellere sourcing, searching en matching waarmee ze een fantastische Candidate Experience mogelijk maakt. Verder houdt Sigrid nauwlettend toezicht op de contractering- en financiële processen.

Marc Colpin

Talent Sourcing Specialist

Elke jobzoeker heeft zijn/haar uniek professioneel traject en ambities voor de toekomst. Vanuit de markt ervaren we dat HR-kantoren bij hun zoektocht naar kandidaten vaak te veel focus leggen op keywords in CV’s waardoor er een onpersoonlijke, soms onaangename, band ontstaat tussen HR-bemiddelaars en kandidaten. In die mate dat kandidaten soms geërgerd geraken omdat hij/zij gespamd worden door vele mails, waardoor werkzoekenden geen authentieke band opbouwen met HR-kantoren. Als Talent Sourcing Specialist bij THOP hecht Marc belang aan het opbouwen en onderhouden van een duurzame vertrouwensband met kandidaten en consultants. Hij legt zijn focus op nauwkeurige kennis van hard/soft skills, persoonlijkheid en ambitie van kandidaten. Voor Marc is een kwalitatief werving- en selectieproces met klant en kandidaat een must om de juiste match te creëren.

Wilt u ons nog beter leren kennen?
Volg ons dan op Twitter, LinkedIn of Facebook. Of neem contact op. Dan maken we persoonlijk kennis.